Lavice u polufinalu!
Crnogorske rukometašice nakon velikog preokreta prošla u polufinale EP

Savladale Švedsku

Lavice u polufinalu!

Lavice su u nekoliko navrata gubile sa pet golova razlike, ali na kraju savladale Švedsku sa 30:29.

Crna Gora je nakon velikog preokreta prošla u polufinale Evropskog prvenstva.

"Lavice" su osvojile prvo mjesto u grupi i u sudaru za finale će se sastati sa Španijom ili Danskom, koje igraju međusobni duel večeras, prenose Vijesti.

Crnogorske rukometašice su nakon minus pet na poluvremenu u drugom dijelu pokazale da srce šampiona ne smije da se potcijeni tek tako, pa će od petka u Budimpešti braniti titulu prvaka Starog kontinenta koju su osvojile u Srbiji u decembru 2012. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.