Lavice ubjeđene u pobjedu protiv Holandije
Lavice u utorak igraju protiv Holandije

Duel u Zagrebu

Lavice ubjeđene u pobjedu protiv Holandije

Lavice u utorak igraju protiv Holandije, jednog od iznenađenja dosadašnjeg dijela EP-a, a i pred taj meč naše rukometašice imaju imperativ pobjede.

Crnogorke su sigurne da će stići do pobjede iako očekuju težak meč protiv tima koji zasada ima bod više.

"Ova pobjeda bi nam otvorila vrata polufinala. Nema vremena za odmor i za opuštanje na Evropskom prvenstvu. Stalno moramo na nove pobjede." - kazala je Sonja Barjaktarović a prenosi zvanični sajt.

Mnogo se očekuje od Milene Knežević koja je dominantna figura našeg napada. Milena se razigrala na ovom šampionatu, a ovakav format takmičenja, kaže budi u njoj najbolje.

"Očigledno je da mi Evropsko prvenstvo prija. Nijesam bila najbolja na šampionatu Svijeta, ali sada sam se vratila na pravi nivo. Vjerujem da će moja forma rasti iz meča u meč." - sigurna je Kneževićeva.

Holandija je razbila u nedjelju Slovačku 30:20, čime je nastavila niz uspjeha. Holanđanke su remizirale i sa Švedskom u prvoj fazi tako da se nadaju polufinalu.

"Za mnoge smo veliko iznenađenje dosada, nadam se da ćemo tako nastaviti i da ćemo stiči do medalje." - poručuje Estavana Polman, djevojka koja je srušila Slovačku sa sedam golova.

Duel u Zagrebu igra se u utorak od 15:45.

 

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.