Velika pobjeda crnogorskih rukometašica

EP

Velika pobjeda crnogorskih rukometašica

Na startu Glavne runde crnogorske rukometašice su savladale Njemačku 27:20, na sjajan način se vratile poslije poraza od Francuske i upisale četiri boda.

Zvanične evropske šampionke vodile su tokom cijelog meča, dozvolivši Njemicama da samo na startu povede (1:0) i jednom izjednači rezultat (8:8) u 21. minutu. 

Njemačka je još samo jednom zaprijetila u 40. minutu i zaostatak svela na gol (16:15), ali je uslijedila serija crnogorske selekcije koja je i riješila sve dileme oko pobjednika.

Pobjednik duela odlučen je sredinom drugog poluvremena, kada su crnogorske rukometašice nakon serije 4:0 stekle prednost od pet golova (20:15) u 43. minutu.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Milena Knežević sa osam, po pet postigle su Katarina Bulatović i Radmila Petrović, a gol manje Majda Mehmedović. 

U njemačkoj selekciji najbolja je bila Marlen Cap sa šest pogodaka. Crna Gora će u drugom kolu, u utorak 15 sati i 45 minuta, igrati sa Holandijom.

 

Izvor:Portal Analitika

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.