Vježbe za unutrašnju stranu butina (VIDEO)
Ilustracija

Video

Vježbe za unutrašnju stranu butina (VIDEO)

Želite da imate čvrste i lijepe noge? Vježbe koje ćete vidjeti ovdje nude upravo takve rezultate!

U videu je demonstrirano šest vježbi za jačanje unutrašnje strane butina i gubitak masnih naslaga. Ali, ova vježba će uticati na izgled cijelog gornjeg dijela nogu, a takođe ćete uz pomoć njih zategnuti zadnjicu. 

Za vrijeme izvođenja vježbi obratite pažnju na kvalitet, a ne kvantitet. Pazite i na pravilno disanje, što je, moglo bi se reći, važnije od broja ponavljanja vježbe.

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.