Kežman i Emilija se konačno razveli, dijele 15 miliona eura
Brakorazvodna parnica trajala je skoro tri godine

Bili u braku 11 godina

Kežman i Emilija se konačno razveli, dijele 15 miliona eura

Brakorazvodna parnica fudbalera i njegove sada bivše supruge Emilije trajala je skoro tri godine. Sad su i zvanično razvedeni, a sledi ročište oko podjele imovine koja je navodno vrijedna 15 miliona eura.

Mateja Kežman i Emilija bili su u braku 11 godina. Imaju troje djece. Rastali su se prije više od tri godine, a bivši fudbaler je u međuvremenu dobio sina Filimona iz veze sa Marijom Perković, sa kojom više nije zajedno.

Kežman je do sada plaćao alimentaciju od po 300 eura za svako dijete, a sada je ta cifra veća.

- Mogu samo da kažem da sam sada zvanično slobodna žena i da sam zadovoljna alimentacijom - kazala je bivša Kežmanova supruga za "Kurir".

Bivši fudbaler Partizana, ali i Atletiko Madrida i Čelsija, tokom braka sa Emilijom novac je ulagao u brojne nekretnine, među kojima su i apartmani i hotel u Crnoj Gori i stanovi u Beogradu. Navodno, imovina je vredna oko 15 miliona eua, a bivši supružnici će se o njenoj podijeli dogovriti na sudu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.