Evo kako Rusi mame turiste na Krim
Ilustracija

Seksi razglednice

Evo kako Rusi mame turiste na Krim

Rat u Ukrajini i anektiranje Krima od strane Rusa znatno su uticali na turizam ovog prelijepog poluostrva. Krimske plaže su sada prazne, mnogobrojni objekti ostali su bez posla, a čak i striptiz klubovi jedva preživljavaju.

Ipak, najupečatljivije su razglednice koje bi trebalo da privuku potencijalne turiste za predstojeću ljetnju sezonu.

razglednica3

Cilj je buđenje patriotskog duha kod Rusa, na osnovu kojeg bi ljetovali u sopstvenoj zemlji a ne u inostranstvu, i time pomogli oporavak uništenog turizma na Krimu.

razglednica2

Galina, koja radi u turističkkoj kancelariji hotela Sevastopolj, kaže da je stranih turista ranije bilo na pretek, a da danas nema žive duše.

Nedavno smo imali samo jednog jedinog gosta sa Zapada. U pitanju je bio Amerikanac, "seks turista" - kaže Galina.

razglednica1

Poslednji u nizu pokušaja privlačenja gostiju jesu razglednice u "pin-ap" stilu, na kojima zgodne gole djevojke pozivaju turiste da pojsete Krim.

 

(Blic)

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.