Razvodi se Tanja Savić
Tanja Savić

Ipak došao kraj

Razvodi se Tanja Savić

Taman kada je povratila nekadašnju popularnost i počela da radi kao nekada, dočekao ju je sunovrat u privatnom životu

Tanji Savić nikako da krene na svim poljima! Taman kada je povratila nekadašnju popularnost i počela da radi kao nekada, dočekao ju je sunovrat u privatnom životu.

Izvor blizak pjevačici, tvrdi da se popularna pjevačica ipak razvodi. Iako je ranije bilo pomjena o tome, sada su te priče sigurne, pa će Tanja za mjesec dana biti slobodna, jer je i njen suprug Dušan shvatio da je, poslije svega, razvod najbolja opcija.

Kako ne bi nagađali da li je to tačno, redakcija Sveta pozvala je pjevačicu, a ona je na ovu temu rekla sljedeće.

- Nemojte mi stajati na muku i molim da me o me privatnom životu ništa ne pitate. Ne želim ništa da komentarišem i da od svega pravim zabavu za javnost - rekla je kratko Tanja.

Podsjetimo, posljednjih mjeseci se pisalo kako pjevačica ima problema u braku, neki su tvrdili da je Dušan vara, dok su neki išli toliko daleko, da su pričali kako ga je u par navrata izbacila iz kuće.

S’druge strane, poznatoj pjevačici ide bolje nego ikada. Iako se pričalo da će se Tanja pojaviti na Pinkovom festivalu, Tanja je zakopala “ratne” sjekire sa Sašom Popovićem i oni su ponovo u prijateljskim odnosima i ponovo sarađuju, pa će Tanja svoju novu pjesmu ipak izvesti na Grandovom festivalu, što je svakako iznenađenje za sve, piše portal Svet.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.