Meril Strip umalo na setu izgubila život!
Meril Strip

Holivud

Meril Strip umalo na setu izgubila život!

Ko kaže da posao umjetnika nije opasan. U to nas uvjerava i jedna od posljednjih vijesti iz Holivuda vezana za oskarovku Meril Strip...

Oskarovka Meril Strip je za dlaku izbjegla pad koji je mogao da bude fatalan, zahvaljujući brzoj i spretnoj reakciji svoje mlade koleginice, britanske glumice Emili Blant.

Incident se, kako je ispričao britanski glumac Džejms Korden, dogodio na snimanju filma "Into The Woods".

On je rekao da je tokom uvježbavanja scene u kojoj je glumila vješticu, Meril skočila na sto, ali joj se noga zaplela u haljinu i ona je krenula da pada naglavačke na beton.

"U tom trenutku sam pomisio kako prisustvujem smrti Meril Strip", rekao je Korden.

Ni on, ni reditelj filma Rob Maršal nisu se pomjerili, skamenjeni.

"Nismo mrdnuli ni malim prstom", priznao je glumac.

"Samo je Emili, iako trudna sa prvim djetetom, ispravno reagovala", naveo je on.

"Tog dana joj život nije spasao jedan od dvojice prisutnih muškaraca, već trudnica", istakao je on.

"Emili je skočila i uhvatila Meril u letu. Nas dvojica smo ostali zabezeknuti. Nikad to neću zaboravti!", rekao je Korden za list Ekspres, a prenosi Prva.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.