Kusovac na čelu Operativnog tima
Srđan Kusovac

Imenovao ga Đukanović

Kusovac na čelu Operativnog tima "Partnerstvo otvorenih vlada“

Premijer Milo Đukanović imenovao je rukovodioca Biroa za odnose s javnošću Srđana Kusovca za koordinatora Operativnog tima "Partnerstvo otvorenih vlada“.

U obrazloženju odluke se navodi da je Srđan Kusovac, obavljajući poslove šefa Biroa za odnose s javnošću, dao značajan doprinos povećanju transparentnosti rada Vlade, unapređenju komunikacije sa medijima i javnošću, i realizovao niz aktivnosti na daljem unapređenju tog procesa i prevazilaženju izazova u komunikaciji s javnošću, što ga je preporučilo za imenovanje na tu dužnost.

"Srđan Kusovac, svojim ukupnim profesionalnim iskustvom može uspješno obavljati navedenu dužnost i time doprinijeti realizaciji preuzetih obaveza u okviru ove globalne inicijative i izrade novog akcionog plana koji, između ostalog, podrazumijeva ostvarivanje konstruktivne saradnje između civilnog i javnog sektora, uz uključivanje građana u javne politike u pravcu stvaranja nove društvene i ekonomske vrijednosti i unapređenja kvaliteta života građana Crne Gore“, navedeno je u odluci o imenovanju, prenosi CDM.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.