Cetinjanin sopstveni automobil  eksplozivom digao u vazduh
Ilustracija

Riješen slučaj

Cetinjanin sopstveni automobil eksplozivom digao u vazduh

Punošević nije prošao poligrafsko ispitivanje, nakon čega je priznao da je aktivirao bombu

Budvanska policija podnijela je juče krivičnu prijavu protiv Cetinjanina Blaža Punoševića (35) zbog sumnje da je  ljetos  sopstveni automobil  eksplozivom digao u vazduh, prenose Vijesti.

Sredinom avgusta njemu je u jakoj eksploziji uništen  “ford”, tada parkiran  nedaleko od hotela  Naftagas u Bečićima.

Policija je tada utvrdila da je eksploziv aktiviran iz daljine, dok je  Punošević ulazio u  automobil.

Njemu se na teret stavlja  krivično djelo  - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a policija nastavlja istragu da utvrdi motiv  koji je  natjerao Cetinjanina da aktivira improvizovanu eksplozivnu napravu.

Prema informacijama iz policije, Punošević nije prošao  poligrafsko ispitivanje, nakon čega je  priznao da je  aktivirao bombu.  

Prvobitno je inspektorima pričao sasvim drugu priču i navodio ih na pogrešan trag.

Poslije priznanja, detaljno je policajcima ispričao  kako je napravio  eksploziv.

Punošević je vlasnik firme “Sistem maher”. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.