Krivična prijava protiv Rusa zbog nezakonite gradnje

Herceg Novi

Krivična prijava protiv Rusa zbog nezakonite gradnje

Policija Herceg Novog danas,je Osnovnom državnom tužiocu u tom gradu podnijela krivičnu prijavu protiv M.J.K. (55) iz Moskve, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole.

Sumnja se da je M.J.K. krivično djelo počinio na način što je, u svojstvu investitora, u mjestu Veslo – Luštica, na katastarskoj parceli KO Radovanići, izvodio radove na izgradnji stambenog objekta, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole. 

On je naime, kako se sumnja, tokom ove godine bespravno gradio objekat površine 196 m2 u osnovi, spratnosti Po+Pr+Sp. U periodu do podnošenja krivične prijave su, kako se sumnja, bez građevinske dozvole ozidani, u grubim građevinskim radovima, podrum, prizemlje i dio sprata objekta - saopšteno je iz Uprave policije.

Krivična prijava je,kako se navodi,shodno konsultacijama sa tužiocem, podnijeta u redovnom postupku

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.