Saznajte koliki mu je i to bez seksa (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Budite maštoviti i kreativni

Saznajte koliki mu je i to bez seksa (VIDEO)

Budući da niko ne može da vidi kroz pantalone, izmišljene su razne, indirektne, metode za utvrđivanje veličine muškog polnog organa, na primjer, mnogi vjeruju da veličina stopala, nosa ili Adamove jabučice, otkriva koliki je penis, međutim, svi ovi načini pokazali su se kao prilično nepouzdani.

Evo pouzdanih metoda da saznate šta vas čeka u krevetu:

SLUČAJNI DODIR SVE OTKRIVA

Uvijek možete vizuelno da procijenite koliki mu je, pogotovu ako nosi uske pantalone. Međutim, ako to nije dovoljno, neophodno je da sa pogleda pređete na dodire. Ipak, možda bi za početak bilo najbolje da budete suptilni, pogotovo ako je u pitanju prvi sastanak. Najbolji način je da ga pozovete da igra sa vama – a onda rukom “slučajno” pređite preko njegovog međunožja.

Ako niste zadovoljni rezultatima, uradite ovo ponovo minut kasnije. Velika je vjerovatnoća da će ovog puta biti dosta veći!

SJEDITE MU U KRILO

Sasvim bezazleno sjedenje u krilu, dok pričate o bilo čemu, može da vam otkrije više nego što mislite. Lako ćete guzom osjetiti šta se krije u pantalonama, posebno ako se skoncentišete na to. Ovdje će vam posebno koristiti nemirno vrpoljenje.

SAMO DA DOHVATIM NEŠTO

Sjedite u kafiću, flertujete ali ne možete da prestanete da se pitate šta se nalazi u pantalonama. Jedan od mogućih načina je da se nagnete da dohvatite nešto preko njega – to može da bude vaša torba koja je taktički pozicionirana pored njegove stolice. Sasvim slučajno ćete rukom očešati njegovo međunožje, a na mjesto ćete se vratiti sa svojom torbom i odgovorom na vaše pitanje.

PETING

Ako ne želite da dođe do seksa, a silno vas zanima veličina, peting vam uvijek ostaje kao opcija. Ovo je ujedno i najsigurniji način da procijenite veličinu, a u zavisnosti od toga dokle ste spremni da idete sve može da se završi preko pantalona – ili ispod njih.

PROSPITE PIĆE

Jedan od najstarijih trikova je slučajno prosipanje pića po njegovim pantalonama. Onda ćete se, naravno, ponuditi da mu obrišete pantalone i ispravite štetu. Usput iskoritite vrijeme da ispitate teren.

I STATISTIKA MOŽE DA POMOGNE

Poznato je da je prosječna veličina penisa različita kod različitih naroda, pa ako ste na putovanju Kinom, vjerovatnoća da ćete naći nekoga kome nije mali – nije velika!

VODITE GA NA BAZEN

Ako je vaš dragi sportski tip, sigurno ćete ga lako zainteresovati da sa vama ode na plivanje. Kupaće gaće su najbolji prijatelj svake djevojke, jer bez greške oktrivaju sve što želite da znate. Plus, u vodi lako možete, naizgled slučajno, da ispitate situaciju.

OBRATITE PAŽNJU NA PRSTE

Šake mogu da otkriju mnogo toga o muškarcima, a između ostalog i o dužini njegovog penisa. Naučnici tvrde da muškarci koji imaju kažiprst kraći od domalog prsta imaju duži penis. A što je razlika veća, penis je duži.

Pogledajte i njegov palac usput, jer momci s dugačkim i širokim palčevima uglavnom imaju čime da se pohvale.

NOVA METODA! ISKORISTITE APLIKACIJU

O tome koliko je ovo pitanje popularno govori i činjenica da postoji aplikacija pomoću koje možete da odredite koliki mu je penis. Aplikacija za pametni telefon “Predviđač” (The Predicktor) navodno prilično precizno određuje dužinu, i to na osnovu nekoliko informacija – visina, seksualna orijentacija i dužina prstiju.

(telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.