Madona usvaja još jedno dijete?
Madona

Pjevačica posjetila Malavi

Madona usvaja još jedno dijete?

Pjevačica je posjetila Malavi, odakle stižu vijesti da će još jedno dijete odvesti sa sobom.

Madona (55) je ranije usvojila dvoje djece iz te afričke zemlje, a sada se nakon duže pauze vratila u Malavi, gdje je posjetila sirotište i družila se sa dječicom.

"Dejli mejl" piše da će kraljica popa usvojiti još jedno dijete, i da trenutno sa vlastima pregovara o detaljima dogovora.

Sutra bi trebalo da se sastane i sa predsjednikom Malavija, Piterom Muhavikom, piše Mondo.

Madona i prethodna predsjednica te zemlje Džojs Banda žestoko su se posvađale prošlog aprila, kada je iz kancelarije predsjednice poslato saopštenje u kom se navodi da Madona očigledno smatra da bi "cio Malavi trebalo da kleči pred njom".

Možda je bijesu Bandine doprinijela i činjenica da je njena rođena sestra upravljala Madoninom humanitarnom fondacijom u toj zemlji, dok nije otpuštena zbog finansijskih malverzacija.

Madona je prvi put posjetila Malavi 2006, i odmah usvojila jednogodišnjeg Dejvida Bandu. Tri godine kasnije usvojila je djevojčicu Mersi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.