Tipsa se u januaru vraća na teren
Janko Tipsarević

Poslije godinu dana reket u ruke

Tipsa se u januaru vraća na teren

Srpski teniser poslije godinu dana uzima reket u ruke

Srpski teniser Janko Tipsarević koji je godinu dana bio odsutan zbog problema s povredom, vratiće se na teren na ATP turniru u januaru u Čenaju, gdje je 2013. osvojio titulu.

Organizatori turnira u Indiji saopštili su na zvaničom sajtu da su Tipsareviću dodelili „vajld kard" na njegovom sedmom učešću na ovom turniru.

Tipsa je poslednju od svoje četiri titule u karijeri osvojio upravo u Čenaju prije dvije godine, kada je u finalu pobijedio Španca Bautistu Aguta rezultatom 3:6, 6:1, 6:3. On je od novembra prošle godine bio odsustan zbog povrede pete, zbog koje je morao da se podvrgne operaciji.

Turnir u Čenaju igra se od 5. do 11. januara.

(Mozzartsport)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.