Mjesečne izložbe domaćih slikara
Mjesečne izložbe domaćih slikara u Porto Montenegru

Porto Montenegro

Mjesečne izložbe domaćih slikara

Izložbeni prostor Upravne zgrade kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro (nekadašnji Dom Vojske), svojevrsna je galerija u kojoj se slikari iz Crne Gore svakog mjeseca novom izložbom predstavljaju inostranoj i domaćoj publici.

"Eminentni slikari, ali i predstavnici mlađe slikarske generacije, kao i umjetnici-amateri, svakog mjeseca izlažu po tridesetak svojih radova, a nakon izložbe se njihova djela nerjetko prodaju zaposlenima, partnerima, kao i inostranoj klijenteli kojima je Upravna zgrada i uopšte Porto Montenegro mjesto poslovnih susreta ili odmora", navodi se u saopštenju iz Porto Montenegra.

Do sada su u galeriji izlagali: Marica Kuznjecov, Selma Zečević, Đorđije Bato Boljević, Bojana Bogavac, Nikola Radović, Darko Mandić i Dijana Lazović, kao i polazici škole slikanja ZOPT-a.

Od 1.decembra do 15.januara u ovom prostoru izlagaće Zoran Kruta sa izložbom slika pod nazivom „Duhovni oblici u dinamici realnog svijeta“.

Svi zainteresovani slikari koji besplatno žele da izlažu u galeriji Upravne zgrade kompanije Adriatic Marinas svoju biografiju i portfolio u elektronskoj formi adresu: [email protected].

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.