Nećemo se uključiti u geopolitičke intrige, bez obzira koliko žele u njih da nas uvuku!
Vladimir Putin

PUTIN JASAN

Nećemo se uključiti u geopolitičke intrige, bez obzira koliko žele u njih da nas uvuku!

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija nije prijetnja bilo kojoj drugoj zemlji i da je odlučna da ostane van bilo kakvih geopolitičkih intriga, javila je ruska novinska agencija Tas s.

"Mi (Rusija) ne predstavljamo bilo kakvu prijetnju nikome i ne namjeravamo da se uključujemo u bilo kakve geopolitičke igre ili intrige, po strani od konflikta, bez obzira koliko neki žele da nas u njih uvuku", rekao je Putin na konferenciji posvećenoj razvoju oružanih snaga u Sočiju.

Ruski predsjednik je ukazao na potrebu za održavanje pouzdane zaštite suvereniteta Rusije i njenih saveznika. 

"Želio bih da skrenem pažnju na potrebu za sveobuhvatnim pristupom i udruženim naporom svih organa državne vlasti na rješavanju nacionalnih pitanja odbrane", rekao je Putin.

Putin je podsjetio da je, u proteklih godinu dana, Rusija uspostavila integralni sistem vojnog planiranja i preciznog pristupa upravljanju vojnom mašinerijom, pošto je u januaru 2013. odobren ruski plan odbrane, navodi Tas s.

(Tanjug)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.