Evo kako da sačuvate ljepotu u zimskim danima
Foto: Shutterstock

Pet savjeta

Evo kako da sačuvate ljepotu u zimskim danima

Zima je na pragu, zato je važno preduzeti mjere i zaštiti svoje lice, tijelo, kosu i ruke.

Zima zna da bude veoma oštra prema ženskoj ljepoti. Niske temperature i vjetar isušuju kožu, iritiraju je, a kape i šalovi frizuru čine čupavom i beživotnom.

Da biste spriječili sve te negative posljedice i sačuvali zdrav ten i lijepu kosu, otkrivamo vam kojih to pet beauty proizvoda morate da imate u svom kupatilu.

1. Hidratantna krema

Kvalitetna krema za lice spriječiće isušivanje kože, ali i pojavu prvih bora. Redovno nanošenje hidratantne kreme spriječiće perutanje kože i osjećaj zatezanja.

2. Krema za ruke

Mnoge žene najmanje pažnje posvećuju njezi jednog od najizloženijih djelova svog tijela. Ruke najprije odaju godine i baš zato bi redovno trebalo da ih mažete. Kremu uvijek nosite sa sobom i redovno je koristite.

3. Maska za kosu

Da vam kosa zimi ne bi postala razbarušena i izgubila svoj sjaj, obavezno nabavite hranljivu masku koju ćete redovno koristiti. Ostavite je da djeluje desetak minuta, a nakon toga isperite.

4. Balzam za usne

Ispucale usne čest su problem zimi. Kako biste spriječili isušivanje kože usana redovno nanosite svoj omiljeni balzam ili vazelin.

5. Zaštitni faktor

Zaštita od štetnih sunčevih zraka neophodna vam je i zimi, posebno na planini. Prije svakog izlaska iz kuće po danu, obavezno nanesite kremu sa faktorom.


Izvor: Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.