Grobari zapalili zastavu Galatasaraja i odali poštu navijaču Zvezde
foto: mozzartsport

Transparent sa natpisom "Jagoda"

Grobari zapalili zastavu Galatasaraja i odali poštu navijaču Zvezde

Navijači Partizana na današnjoj ligaškoj utakmici protiv Napretka na svom stadionu u Beogradu, zapalili su zastavu istanbulskog Galatasaraja, javlja Anadolija.

Navijači Partizana raširili su transparent sa natpisom "Jagoda", nadimkom tragično nastradalog navijača Crvene zvezde, koji je izgubio život uoči utakmice Evrolige u košarci odigrane u petak u Istanbulu između Galatasaraja i Zvezde i tako odali počast navijaču gradskog rivala.

Pored transparenta na tribinama stadiona Partizana, zapaljena je i zastava Galatasarajeve navijačke grupe "Ultras". 

Grobari su inače proslavili jesenju titulu pošto je crno-bijeli tim trijumfom 3:1 stvorili nedostižnu prednost u odnosu na Zvezdu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.