Crnogorac najbolji trener u Australiji
Slobodan Mačić

Slobodan Mačić

Crnogorac najbolji trener u Australiji

Poznati crnogorski vaterpolo trener, Slobodan Mačić, proglašen je za trenera godine u Australiji, objavio je klub Viktorija na svojoj fesjbuk stranici.

Mačić, koji je prije godinu i po prihvatio poziv iz Australije, u Melburnu je trener Viktorije.

U Kotoru je popularni Mačo godinama bio trener mlađih kategorija, zatim je tri godine vodio seniorski sastav Primorca, a 2008. godine je sa juniorskom selekcijom Crne Gore osvojio prvenstvo Evrope u Istanbulu.

Sa Budvom je osvojio titulu državnog prvaka i odveo ekipu na fajnal for Lige šampiona. U Australiji, osim što je trener Viktorije iz Melburna, minulog proljeća dobio je povjerenje da bude selektor mladih selekcija Australije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.