Ovo je najveći selfi ikada!
Na ovoj selfi fotki ima 1.152 lica

Nokia Lumia 730 i Lumia 735 imaju širokougaonu selfi kameru

Ovo je najveći selfi ikada!

U ovu selfi fotku stalo je preko 1.150 ljudi!

Nokia Lumia 730 i Lumia 735 imaju širokougaonu selfi kameru rezolucije pet megapiksela, koja je sposobna da uhvati više lica i više akcije od drugih selfi kamera. Kako bi to praktično dokazao Microsoft Lumia Bangladeš tim fotografisao je 1.151 lice Lumia 730 uređajem, koristeći Lumia Selfie aplikaciju. Ta aplikacija na Windows Phone uređajima nudi unapređene opcije uljepšavanja, izmjene i drugih alatki za peglanje lica.

Microsoft je, predstavljajući smartfon Lumia 730 i 735, izazvao Samsung i Apple da po istoj cijeni, koja je oko 240 eura sa svim taksama, napravi bolji ili makar jednako dobar uređaj.

Ginisova knjiga još nije reagovala, ali ne vjerujemo da će se 1.152 lica uskoro naći na nekom selfiju.

 

(Mondo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.