Zabranjen kontroverzni spot Lane del Rej
Scena iz spota za pjesmu “Pretty When You Cry”

Brutalne scene silovanja

Zabranjen kontroverzni spot Lane del Rej

Godinu dana nakon što je kontroverzni video Lane del Rej snimljen, a sada i procurio u javnost, pjevač Merlin Menson tvrdi da nema veze s njim.

Menson je oštro je demantovao umješanost u kontroverzan video u kom Lana del Rej glumi u brutalnim scenama silovanja, piše B92.

Dvadesetdevetogodišnju pjevačicu nasilan muškarac baca na krevet i seksualno je zlostavlja, a ona na kraju ostaje da leži u suzama.

Brutalne scene su bile dovoljan razlog da spot bude zabranjen i prije objavljivanja.

"Snimci su bolesni", samo je kratko rekao reditelj Eli Rut gostujući kod Larija Kinga.

Ipak, čitava pometnja je nastala jer se u nekim dijelovima spota pojavljuje Merlin Menson, koji se smatra začetnikom uznemirujućih scena.

Njegova portparolka je ovo oštro demantovala navodeći da je sigurno neki fan kombinovao neobjavljene snimke Lane del Rej sa spotovima poznatog pjevača.

Inače, fanovi pretpostavljaju da je kontroverzni snimak zapravo spot za pesmu “Pretty When You Cry”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.