U saobraćajnoj nesreći na Zlatici poginula djevojka
Ilustracija

Istraga u toku

U saobraćajnoj nesreći na Zlatici poginula djevojka

Devetnaestogodišnja Maša Tomović poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se tokom prethodne noći dogodila u podgoričkom naselju Zlatica, saopšteno je CdM-u iz policije.

"U naselju Zlatica, petnaest minuta nakon ponoći, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila, i tom prilikom smrtno je stradala Maša Tomović (19)", kazali su kratko iz policije.

Nesreća se dogodila na raskrsnici kod Eko pumpe na Zlatici, kada je došlo do sudara „Golfa“ i „BMW-a“.

Maša Tomović bila je u vozilu „Golf“ kojim je upravljao Mensur Nuhodžić. Ona je nastradala na mjestu suvozača.

U „BMW-u“ su bili Pavle Pejić (21), Mirko Vlahović (21) i Miloš Rašović (19).

U ovoj neseći teško su povrijeđene dvije osobe i one su transportovane u Klinički centar Crne Gore. Kako saznaje CdM povrijeđeni nijesu životno ugroženi.

Istraga je u toku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.