Podgorica: Mladić (19)  ubijen u kafiću

Uhapšen osumnjičeni

Podgorica: Mladić (19) ubijen u kafiću

Podgoričanin Božo Vujisić (19) uhapšen je zbog sumnje da je rano jutros u noćnom klubu "Mr. Cool" u Podgorici ubio Igora Miloševića (19) i teško ranio bivšeg kik boksera i MMA borca Mirka Vlahovića (42), saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

Sumnja se da je Božo Vujisić ispalio metak i njime ranio Vlahovića, nakon čega je zrno slučajno pogodilo i usmrtilo Miloševića.

"Policija sumnjiči Vujisića da je iz pištolja "CZ TT“ M-57, cal. 7,62 mm pucao na Vlahovića, kome je metak prošao kroz vilicu, a zatim je zrno pogodilo Miloševića u predjelu desne strane grudnog koša usljed čega je mladić preminuo", ističu u Upravi policije.

Vlahović je zadobio tešku tjelesnu povredu i zadržan je na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

"Njegovo zdravstveno stanje je, prema informacijama kojima raspolažemo, stabilno“, kazali su u Upravi policije.

Tragičnom događaju je, kako se sumnja, prethodila svađa u lokalu „Mr. Cool“, u vezi sa plaćanjem računa, između Vujisića, koji je bio u društvu stradalog Miloševića i dvije ženske osobe, i radnika obezbjeđenja Vlahovića.

"Nakon svađe, Vujisić i Milošević su oko tri sata poslije ponoći napustili lokal, a potom se ubrzo vratili. Vlahović je primijetio da Vujisić u ruci drži pištolj i da traži konobara da se sa njim raspravi, pa mu je prišao u namjeri da mu oduzme pištolj. Tada je, sumnja se, Vlahović uhvatio Vujisića za ruku, nakon čega je Vujisić u pravcu Vlahovića ispalio jedan hitac koji je prošao kroz vilicu MMA borca i pogodio njegovog druga Miloševića“, kazali su u Upravi policije.

O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji je rukovodio uviđajem na licu mjesta. 

"Izuzeti predmeti i tragovi, među kojima i predmetni pištolj, čiji se oružni list vodio na preminulog člana porodice stradalog Miloševića, a za koji se sumnja da je upotrijebljen prilikom izvršenja krivičnih djela, upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Preduzete su i druge policijske mjere i radnje, radi potpunog rasvjetljavanja događaja“, ističu u Upravi policije

Vujisić je danas, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Vrhovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

 

/CdM/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.