Bijonse izbacila novi spot! (VIDEO)
Video je snimljen za njenu novu pjesmu "7/11"

Pogledajte

Bijonse izbacila novi spot! (VIDEO)

Ali ne onaj "bezobrazni" na koji ste možda pomislili, već video za njenu novu pjesmu, koji je sama napravila!

Bijonse je poznata po pomjeranju granica kada je kreativnost u pitanju, pa nas tako ni ovog puta nije ostavila ravnodušne.

Džej Lo, Niki Minaž i Kim Kardašijan, mogu da stave svoje poznate guze malo na klupu, jer je Bijonse u ovom spotu pokazala kako se to radi bez fotošopa, korekcija i tima profesionalaca iza sebe.

Spot izgleda kao nešto što bi svako od nas uz malo truda i volje mogao da napravi, pa donosi malo osvježenja u svijet muzičkih diva i njihovih seksi spotova.

Sa štitinicima za koljena kada padne, pjevačica je kroz ovaj video provela fanove kroz svoje prebivalište - čak se i njega ćerkica Blu Ajvi vidi u jednom trenutku, kao i patike njenog muža.

Video je snimljen za njenu novu pjesmu "7/11".

Pogledajte!

 

(mondo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.