Udavio se pokušavajući da izađe iz gepeka auta koji je sletio u Dunav
Foto:Tanjug

Vraćali se iz provoda

Udavio se pokušavajući da izađe iz gepeka auta koji je sletio u Dunav

Jedna od tri žrtve jezive saobraćajne nesreće koja se dogodila na Adi Huji život je završila pokušavajući da izađe iz gepeka kola! Nesrećni mladić se, prema prvim nezvaničnim informacijama, već nalazio u prtljažniku “bmw”-a i pokušavao je da izađe odatle i prije udesa!

Za sada nisu poznate sve okolnosti zbog čega se nesrećni mladić nalazio u gepeku. Prema prvim informacijama, vozač Dušan J. (19) koji je vlasnik vozila, nema vozačku dozvolu, vozio je pod dejstvom alkohola, tačnije imao je 0,85 promila alkohola u krvi On je prošao bez povreda. Devojka Milica J. (18) takođe je prošla bez povreda a u krvi joj je pronađeno 0,60 promila. Luka V. (20) zadobio je prelom desne ruke, a izmjereno je i da je u krvi imao 0,87 promila alkohola, pišu "Novosti".

Kako prenose mediji, iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom lijeve nadlaktice, inače sin novinarke Olje Bećković.

Automobil BMW sletio je rano jutros u Dunav, kod restorana "Carska ohota", tri osobe uspjele su da isplivaju iz potopljenog vozila, a tri su izgubile život.


Tan201411221144136874
Mladi su nastradali kada su se vraćali iz provoda.

Po nalogu višeg javnog tužioca vozaču D.J. koji je prevrnuo kola određeno je zadržavanje u pritvoru, saopšteno je ranije iz MUP-a, prenio je Tanjug.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.