Ove ulice će biti zatvorene zbog Prajda (FOTO)
Mapa

Podgorica

Ove ulice će biti zatvorene zbog Prajda (FOTO)

Štab Uprave policije, formiran u svrhu bezbjednog odvijanja Povorke ponosa, donio odluku da se na dan održavanja Prajda zabrani saobraćaj na pojedinim putevima u Podgorici za vrijeme prije, tokom i nakon održavanja tog javnog okupljanja.

"Saobraćaj za sve kategorije vozila će u nedjelju, 02. novembra 2014. godine, u centru Podgorice, dijelu Stare Varoši, dijelu Zabjela i dijelu grada Preko Morače, biti obustavljen u periodu od 6.00 do 14.00 časova", poručuju iz Uprave policije.

mapa

Saobraćaj će se u tim djelovima grada odvijati preko sljedećih saobraćajnica: Bulevar 13. jula, Moskovska ulica, Bulevar revolucije, Ulica Crnogorskih serdara, Ulica Srđana Aleksića, Ulica Bratstva i jedinstva, Ulica Marka Miljanova i Bulevar Ivana Crnojevića.

"Sve saobraćajnice koje se nalaze unutar križanja ovih ulica i bulevara, kako je prikazano na mapi, će biti zatvorene za odvijanje saobraćaja za sve kategorije vozila u navedenom periodu. Molimo građana da imaju razumijevanja za navedeni režim saobraćaja, budući da će se primijeniti iz bezbjednosnih razloga", poručuju iz Policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.