Sloboda Mićalović pala kroz prozor
Sloboda Mićalović

Nezgoda na snimanju filma

Sloboda Mićalović pala kroz prozor

Supruga Vojina Ćetkovića, Sloboda Mićalović, u Trebinju zadobila rasjekotine na tijelu kad je pokušala da iz kuće direktno uzjaše magarca. Ljekari su joj odmah ukazali pomoć i naredili mirovanje.

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mliječnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović.

Glumici je kao i proslavljenom reditelju, glave umalo došao magarac. Sloboda je dobila zadatak od reditelja Kuste da skoči s prozora u sedlo magarca koji je stajao pored kuće, ali se životinja baš u tom trenutku izmakla i lijepa glumica nezgodno je pala.

- Zadobila je ozbiljne povrede. Imala je modrice i podlive po rukama i tijelu, a curila joj je i krv na nekoliko mjesta. Ljekar joj je odmah ukazao pomoć i savetovao da napravi nekoliko dana pauze. Magarac je vrlo nepouzdana životinja i pored vremena najviše pravi problema ekipi tokom snimanja u Trebinju. Kusturica se ozbiljno povrijedio na snimaju kad je pao sa životinje - kaže izvor Kurira.

Sloboda Mićalović Ćetković, kao i svaki veliki profesionalac, ovom incidentu nije htjela da pridaje veliku važnost, kao ni tome što ekipa filma već mjesecima ima problem s lošim vremenom i pehovima.
- Dobro sam, hvala na pitanju. Ne znam šta bih mogla da podijelim s vama. Niko se nije urotio protiv filma i nas. Na snimanju se dešavaju razne stvari. Sve je u redu - kaže Mićalovićeva.

Nekoliko nedelja ranije Sergej Trifunović, umalo je ostao bez oka. Tokom snimanja kadrova s Monikom Beluči glumac je dobio nezgodan udarac i hitno je prebačen u bolnicu. Lekari su brzo zaustavili krvarenje. Nešto bolje prošao je Kusturica, koji je zbog pada morao da leži nekoliko dana.



(Kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.