Preminuo čuveni Djeda Mraz sa reklame za koka-kolu (VIDEO)
Džon Mur, čuveni Djeda Mraz sa božićne reklame za koka-kolu

U 86. godini.

Preminuo čuveni Djeda Mraz sa reklame za koka-kolu (VIDEO)

Džon Mur, čuveni Djeda Mraz sa božićne reklame za koka-kolu umro je danas u 86. godini.

Slavni djedica, čiji su se blago lice i duga bijela brada urezali mnogima u pamćenje, osim u reklami radio je i kao taksista i barmen.

U intervjuu koji je 2011. dao Fajnenšl tajmsu, Mur je rekao da je obožavao ulogu Djeda Mraza koja mu je omogućila da bude u  kontaktu sa djecom, koju on nije imao.

"Vaše je da budete tajanstveni i magični. Da utelotvorujete ljubav i ono najbolje u ljudskoj prirodi", naveo je on.

"Treba paziti na puno stvari kada ste Djeda Mraz: da osobe koje prate dijete možda nisu njegovi roditelji, da ono možda nema roditelje", kazao je Mur, dodavši da mu je jednog dana prišao mališan koji mu je šapnuo da bi želio da mu se mama vrati za Božić.

Portparol Koka-kole je rekao da su se u kompaniji "rastužili na vijest o Džonovoj smrti i da su njihove misli sa njegovom porodicom", prenose Nezavisne.

Mur će biti sahranjen u rodnom gradu Bardžes Hilu, u Saseksu, na jugu Engleske.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.