Tri neizostavna uslova za dobar seks
Ilustracija

Da li ove uslove redovno ispunjavate?

Tri neizostavna uslova za dobar seks

Da li ove uslove redovno ispunjavate?

Prvi uslov - snažno i zdravo tijelo.

Ovdje je riječ o mišićima. I njihovoj snazi. Veoma je važno imati snažne pelvične mišiće koji doprinose opštem zdravlju reproduktivnih organa. U seksu, ovi mišići mogu učiniti čuda u pogledu tjelesnih reakcija na partnerovu stimulaciju. Zato je pravilo "broj 1" održavati njihovu snagu i to pomoću Kegelovih vježbi. Nekoliko stotina dnevno - to je mera koja se preporučuje.

Drugi uslov - kreativan duh.

Šta je to u knjizi "Pedeset nijansi siva" što je privuklo toliku pažnju čitalaca? Nije poenta u tome što pokreće libido, već što inspiriše žene da pronađu i ojačaju sopstveni "mišić za fantaziju". Jedna od ključnih erotskih tačaka zasniva se na potpunoj predaji, dakle fantaziji koja se lako može dopasti "alfa" ženama. Dozvolite svom partneru da preuzme potpunu kontrolu, zakažite i dejt "potpune predaje" s njim, a ako vam to nipošto nije po ukusu, osmislite zajedničku strategiju za jačanje fantazije. Kreativnost je važna iz jednostavnog razloga - najsnažniji seksualni organ je mozak!

Treći uslov - otvoreno srce.

Koliko god da priželjkujemo duboke i snažne seksualne doživljaje sa partnerom, dešava se da nam svakodnevnica ili nešto što on kaže i učini u trenutku zatvori srce. I ta se reakcija može otkloniti vježbom. Zamislite takvu situaciju, a onda zamislite i kako vam se srce otvara, poput cvijeta. Zamislite kako vam se grudni koš širi i puni svjetlošću. Tako će se pokrenuti kanali ljubavi, radosti i - prije svega, seksualne energije.

(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.