Stijepović obećao vodovod za sela Donju i Gornju Vrbicu
Stijepović i Ivanović u razgovoru sa mještanima kučkih sela

"250 domaćinstava će dobiti mogućnost priključenja na sistem vodosnabdijevanja"

Stijepović obećao vodovod za sela Donju i Gornju Vrbicu

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, zajedno sa ministrom poljoprivrede Petrom Ivanovićem i direktorom gradskog preduzeća Vodovod Vladanom Vučelićem posjetio je dan kučka sela Donja i Gornja Vrbica i sa mještanima razgovarao o izgradnji vodovoda za oko 70 domaćinstava na tom području.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada Podgorica, u Donjoj Vrbici privodi se kraju bušenje bunara kapaciteta do pet litara u sekundi, dubine 306 metara, a prečnika 2,2 metra. Vrijednost ovih radova je 65.000 eura, a završetkom bunara stvaraju se preduslovi za izradu projektne dokumentacije koja će obuhvatiti sistem vodosnabdijevanja sa svim pratećim objektima za Donju i Gornju Vrbicu.

"Ovim projektom, kao i onim koji se realizuje na srednjem platou Kuča, za sela Dučići, Liješta, Gornji i Donji Medun i Sjenice, vrijednosti oko 150.000 eura, ukupno 250 domaćinstava će dobiti mogućnost priključenja na sistem vodosnabdijevanja", piše u saopštenju. 

Na vodosnabdijevanje Kuča uloženo je ranije preko 2,5 miliona eura, a u ovom trenutku na mrežu je povezano 280 domaćinstava, pa će nakon završetka radova koji su u toku ukupno oko 530 kučkih domaćinstava biti priključeno na sistem vodosnabdijevanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.