Aplikacija za one koji nemaju djevojku

"Invisible Girlfriend"

Aplikacija za one koji nemaju djevojku

Gotovo da nema osobe koju prijatelji, dosadna rodbina ili kolege s posla nisu gnjavili pitanjima o ljubavnom životu i ispitivali kad će već jednom naći djevojku ili dečka. Tehnologija 21. vijeka i za takve dosadnjakoviće ima rješenje - usluga "Invisible Girlfriend" kreira virtualnu curu koja šalje poruke, zove, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili šalje poklone.

A sve kako biste onima koji zabadaju nos u vaš život mogli da kažete da imate djevojku.

Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Met Homan objašnjava kako cilj usluge nije pomoći ljudima da lažu nego jednostavno da posluži kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu.

Pa tako, nekome je potrebna djevojka kako bi se riješio naporne udvaračice ili jer je u istospolnoj vezi, ali to ne želi da objavi rođacima koji stalno ispituju za djevojke.

Naravno, Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti djevojku nego samo pomoći da izmišljena priča o djevojci bude uvjerljivija.

Usluga je još u test fazi, a trebalo bi da bude dostupna krajem godine.

Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara. U najavi je, naravno, i nevidljivi dečko.

 

/24sata.hr/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.