Amal Kluni nominovana za britansku nagradu stila (FOTO)
Amal Alamudin

British Style Award

Amal Kluni nominovana za britansku nagradu stila (FOTO)

Supruga američkog glumca Džordža Klunija, poznata advokatica Amal Kluni, nominovana je za britansku nagradu stila (British Style Award), prenose danas britanski tabloidi.

Amal Kluni je privukla pažnju modnih stilista na svom vjenčanju na kojem je nosila vjenčanicu kreatora Djambatiste Valija, kao i bijeli komplet Stele Makartni. Pored Klunijeve, nominovane su Kejt Mos, Kara Delivinj, Helen Miren i Ema Votson. Na spisku nominovanih ne nalaze se vojvotkinja od Kembridža (Kejt Midlton i Aleksa Čung, koja je nagradu dobila tri godine zaredom - 2010, 2011. i 2012. godine. Ime dobitnice nagrade biće saopšteno 1. decembra a dotle je glasanje otvoreno za javnost, prenosi ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.