BP: Sjutra radionica
Bijelo Polje

U okviru projekta "Prepoznaj i prihvati različitosti - Bijelo Polje, grad kultura"

BP: Sjutra radionica "Vrijednosti porodice u savremenom društvu i uloga žene"

U Bijelom Polju će se sjutra od 12h u prostorijama Mjesne zajednice Bistrica, održati radionica pod nazivom ,, Vrijednosti porodice u savremenom društvu i uloga žene,, .

Radionica se održava u okviru projekta "Prepoznaj i prihvati različitosti - Bijelo Polje, grad kultura", koji je podržan od Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava sa ciljem prevazilaženja  međunacionalnih tenzija, uvažavanja i prihvatanja različitosti, upoznavanja i  prihvatanja kulture drugih.

Predavači na radionici će biti,  Zekić Admira  -  diplomirana teološkinja i Spahić Ersan -  magistar filozofije.

„Projekat ima za cilj razvijanje duha tolerancije, međusobnog uvažavanja i povjerenja kod građana Bijelog Polja i šire,  uz angažovanje svih relevantnih faktora: institucija države, udruženja, uvaženih pojedinaca i svih odgovornih gradjana“,saopštio je Mustafa Bektašević, koordinator projekta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.