Odredite predstavnike na Paradi
Ilustracija

Vlada ministarstvima

Odredite predstavnike na Paradi

Vlada Crne Gore preporučila je svim resornim ministarstvima da odrede svoje predstavnike na Paradi ponosa, koja će biti održana u nedjelju.

"Vlada Crne Gore je preporučila svim ministarstvima da odrede predstavnike u Povorci ponosa, da pokažu jasnu podršku Vlade svakome da slobodno izrazi stav", navodi se na Tviter nalogu Vlade Crne Gore.

Parada će, kako je najavljeno, biti održana u nedjelju 2. novembra. Mediji su ranije objavili da će je obezbjeđivati 1.800 policajaca, a da će ruta biti kao prošlogodišnja.

(RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.