Djevojčica sa najljepšim fotografijama iz djetinjstva

Tipi Degre odrasla u divljinama Afrike

Djevojčica sa najljepšim fotografijama iz djetinjstva

Najbolji prijatelji su joj divlje životinje, kupa se sa krokodilima, a slon je njen „brat“! Ona je sasvim obična djevojcica, neobičnih interesovanja, mala francuskinja po imenu Tipi Degre odrasla u divljinama Afrike.

Njeni roditelji su fotografi divljih životinja i vrlo brzo nakon rođenja Tipi je pokazala nesvakidašnju sposobnost formiranja veza sa divljim životinjama. Odrasla je sa njima i uspjela je da ostane živa i zdrava, a životinje nisu ni na koji način bile ukroćene ili obučavane.

Njenu neobičnu družinu čine: slon Ebu, leopard zvani J&B, krokodili, mladi lavovi, žirafa, mungos, noj, merkati, zebra, šita, zmija, džinovka žaba i kameleoni. Osim što Tipi nije bila svjesna razlike između nje i „drugara“, same životinje su prijateljski odgovarale na svaki njen pogled i dodir. Negdje u daljini bi se gubilo svako roditeljsko „nemoj“, Titi je potpuno slobodno prilazila životinjama i igrala se sa njima.

Nakon 20 godina roditelji su odlučili da se vrate u Pariz, upisali su djevojčicu u državnu školu, ali odrastanje sa životinjama nije moglo da se poredi sa druženjem sa ljudima, pa se Tipi ubrzo vratila u Afriku i imala je kućno obrazovanje. Danas je režiser i radi brojne emisije o divljim životinjama na Diskoveri programu.

Pogledajte sjajne fotografije djetinjstva djevojčice „u džungli“:
/detinjarije.com/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.