Izbacili mladića kroz zatvoren prozor
Ilustracija

Beograd

Izbacili mladića kroz zatvoren prozor

Posle svađe više nepoznatih lica su izbacili krzo zatvoren prozor stana u Beogradu, u Durmitorskoj ulici 19 izbacili Milana Vasiljevića, koji je tom prilikom povrijeđen, saznaje nezvanično "Blic" u policiji.

Incident se desio danas oko 15.00 časova. 

- Nesreća se dogodila u zgradi pored Jugoslovenskog rječnog brodarstva, kada je mladić star oko 20 godina, "pao" sa visine od 10 metara. Prilikom pada zadobio je tešku povredu glave, bio je dezorjentisan i mrmljao je - rekla je za Blic Nada Macura portparolka Hitne pomoći i dodala da je mladić prevezen u Urgentni centar gdje se nalazi na Odjeljenju reanimacije.

Kako "Blic" sazanje u Urgentnom centru, povrijeđeni će odatle biti prebačen na Vojnomedicinsku akademiju na dalje liječenje.

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mjesta. U hodniku ispred stana broj 2 na prvom spratu, u kom se najvjerovatnije odigrao incident, trenutno se nalaze brojni stanari, koji odgovaraju na pitanja pripadnika MUP-a. Niko od stanara nije htio da komentariše incident.

S obzirom da ispred ulaza u zgradu, iz Durmitorske ulice, nema tragova srče ni krvi, pretpostavlja se da je mladić pao u unutrašnje dvorište zgrade.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.