Suarez na terapiji zbog
Luis Suarez

Posle četiri mjeseca suspenzije

Suarez na terapiji zbog "ujedanja"

Urugvajski fudbaler Luis Suarez koji danas debituje za Barselonu u "el klasiku" protiv madridskog Reala posle četiri mjeseca suspenzije zbog ujedanja protivničkog igrača, priznao je da je na terapiji, kako bi kontrolisao taj nagon.

Dvadesetsedmogodišnji Suarez je na Mundijalu u Brazilu u meču protiv Italije ujeo Đorđa Kjelinija, zbog čega je suspendovan na četiri mjeseca i ta kazna mu je istekla juče.

Suarez je za britanski "Gardijan" priznao da je imao problem sa obuzdavanjem "poriva za ujedanjem".

"To je kao impuls, kao reakcija koju ne možete da kontrolišete. Vjerujem da sam sada na pravom putu, i imam potpuno povjerenje u ljude koji mi pomažu da prebrodim taj problem", rekao je Suarez, prenosi Rts.

Urugvajski fudbaler je prije Kjelinija prošle godine ujeo i srpskog internacionalca Branislava Ivanovića, tokom utakmice između Čelsija i Liverpula.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.