Moj Veljko je neodoljiv, ali ne smiju da mu priđu, jer znaju da ja treniram boks!
Veljko

Seka Aleksić

Moj Veljko je neodoljiv, ali ne smiju da mu priđu, jer znaju da ja treniram boks!

Seka Aleksić nedavno je bila primorana da na svom blogu javno odbrusi jednoj koleginici koja je poželjela njenog supruga, ali uprkos spekulacijama nije otkrila ko je žena o kojoj se radi.

"Ja da sam htjela da otkrijem o kome se radi, ja bih to svakako rekla u svom blogu", rekla je Seka u emisiji Glamur.

Međutim, sa gledaocima je podijelila i da u potpunosti razumije interesovanje koje žene pokazuju, jer je takva reakcija žena potpuno razumljiva kada se radi o Veljku.

"Vrlo sam svesna da je moj suprug zgodan i neodoljiv, i ja kad sam ga vidjela tako sam reagovala, ali ovo je bila divna prilika da o tome napišem u blogu", rekla je Seka.

Pjevačica se na kraju našalila riječima da mu žene sada ne prilaze jer znaju da ona trenira boks.

"Nisam ja neko ko je babaroga u tom smislu, i mislim da sve što je lijepo treba da se gleda", zaključila je pjevačica.

(Pressonline)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.