Dvije savršene seks poze za njegov i njen rođendan
Ilustracija

Probajte

Dvije savršene seks poze za njegov i njen rođendan

Kada želite da svom partneru priuštite istinsko uživanje, kao recimo za njegov rođendan, pun pogodak je, takozvana, poza obrnuta kaubojka. Ono što je definitivno plus kod ove poze je sjajan pogled na vaše tijelo u kome će muškarac zagarantovano uživati. Osim toga, vi preuzimate potpunu kontrolu što vam daje moć da ga raspametite.

Kako?
Muškarac neka legne na leđa, spuštenih nogu, a vi sjedite na njega, tj. kleknite tako da vam koljena budu na krevetu, a leđa okrenuta od njegovog lica - tako će on imati pogled na vašu guzu. U ovom položaju, vi diktirate tempo i ugao penetracije. Pri tom, ruke su vam slobodne, tako da možete da se poigrate njegovim testisima ili spustite ruke na svoju intimnu zonu.

U drugom slučaju, kada je, recimo, vaš rođendan i partner želi da vam pruži nezaboravno iskustvo, oralni seks je pun pogodak.

Dakle, muškarci, obratite pažnju. Vaša partnerka je taj dan slavljenica, pa se simbolično ova poza nazova Kraljica na tronu, iliti vaša djevojka na stolici, a vi pod njom.

Kako?
Djevojka sjedne na stolicu, a muškarac klekne ispred nje. Podigne njena koljena na svoja ramena i oralno je zadovolji. Koristite usne, jezik, ruke, a i kockice leda mogu biti sjajan saveznik. Stavite kockicu leda u usta, držite je nekoliko sekundi, a potom hladnim usnama i jezikom prelazite preko njenog klitorisa. Kraljevski užitak je zagarantovan!

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.