Evo šta su albanski navijači poručili UEFI (FOTO)
Navijači Albanije su na društvenim mrežama iskazali nezadovoljstvo zbog odluke UEFE

Protestovaće danas u Tirani i Prištini

Evo šta su albanski navijači poručili UEFI (FOTO)

Navijači albanske fudbalske reprezentacije protestovaće danas u Tirani i Prištini zbog odluka Evropske kuće fudbala vezanih za prekinutu utakmicu sa Srbijom.

Organizatori su zatražili od Vlade Albanije da jasno pokaže neslaganje sa odlukom UEFA, a premijer te zemlje Edi Rama na Tviteru je već napisao svoj stav.

"Danas nije bilo pravde zbog svega što se desilo u Beogradu. Napravićemo dobru stvar, ako započnemo sudski postupak zbog ovoga. Naprijed Albanija", napisao je Rama.

Navijači Albanije na društvenim mrežama pokazali su veliko nezadovoljstvo odlukom Evropske kuće fudbala i najavljen je skup pod nazivom: "UEFA ne zaj**abavaj se sa Albancima".

UEFAalbanci

Inače, iz Niona je danas saopšteno da se utakmica Srbija-Albanija registruje rezultatom 3:0 za domaću reprezentaciju, kojoj će biti i oduzeta tri boda zbog loše organizacije meča.

Srpski i albanski savez platiće po 100 hiljada eura u kasu UEFA, a sljedeća dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Srbija će kod kuće odigrati bez pomoći sa tribina.

 

(cdm)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.