Svaki peti muškarac bi radije imao „ajfon 6“ nego djevojku
Ilustracija

Istraživanje

Svaki peti muškarac bi radije imao „ajfon 6“ nego djevojku

Svaki peti muškarac bi radije imao „ajfon 6“ nego djevojku, pokazuje najnovije britansko istraživanje

Svaki peti muškarac bi radije imao „ajfon 6“ nego djevojku, pokazuje najnovije britansko istraživanje. Kako se pohvalio jedan od anketiranih, kada bi morao da bira između odlaska na sastanak i čekanja u redu za „ajfon 6“, prevagnula bi ljubav, ali prema mobilnom telefonu. Zabrinjavajuće je i da je tri procenta muškaraca priznalo da osjeća veću emotivnu povezanost sa mobilnim telefonima nego sa svojim partnerkama.

Olakšavajuća okolnost je da je istraživanje sprovedeno na malom uzorku od 600 ispitanika i to na vebsajtu specijalizovanom za igrice, pa se možemo tešiti da anketirani ne reprezentuju pravu sliku muškog roda, pišu Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.