Eksplozija u fabrici
Mojkovac

Mojkovac

Eksplozija u fabrici "Tara", šest radnika povrijeđeno

Šest radnika povrijeđeno je jutros u eksploziji koja se dogodila u fabrici namjenske industrije ''Tara'' u Mojkovcu. Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen i prva pomoć ukazana im je u Hitnoj pomoći, prenosi Pobjeda.

Odmah nakon eksplozije u fabriku je stigla i vatrogasna ekipa mojkovačke službe zaštite, ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom jer su radnici sami ugasili požar.

U mojkovačkoj fabrici oružja proizvode pištolje, puške, piropatrone svih tipova, IC mamce, raketne motore, sredstva specijalne namjene koja koriste policijske i vojne snage. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.