Za noć ukradeno 111 saobraćajnih znakova
Ilustracija

Osim štete ugoržena i bezbjednostsaobraćaja

Za noć ukradeno 111 saobraćajnih znakova

Ekipe-pregledača Crnagoraputa bile su neprijatno iznenađene kada su početkom ove sedmice utvrdili da su lopovi duž crnogorskih saobraćajnica za jednu noć uspjeli da ukradu i polome više od 100 saobraćajnih znakova i tabli.

Iako se sve dogodilo u noći između nedjelje i ponedjeljka policija još nije otkrila počinioce, pišu Vijesti.

Ukupno je ukradeno 111 saobraćajnih znakova, a najviše ih je nestalo sa putnog pravca od Podgorice do Manastira Morača, gdje su radnici Crnagoraputa evidentirali da nedostaje 48 znakova.

Na putu od Cetinja ka Budvi nestalo je 30 znakova, prema Danilovgradu 10, Petrovcu 23...

Šef podgoričke službe Crnagoraputa Željko Peruničić je kazao Vijestima da njihove patrole danima boje ukradene znakove.

„Osim štete neko je ugrozio i bezbjednost saobraćaja“, naglasio je Peruničić.

On je kazao da su obavijestili policiju, te da su i sami obilazili autoplaceve, sa sekundarnim otpadom, ali da uktadene znakove još nijesu pronašli.

 

/CdM/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.