Marihuanu naručuju aplikacijom i isporučuje im se na kućnu adresu!
Ilustracija

San Francisko

Marihuanu naručuju aplikacijom i isporučuje im se na kućnu adresu!

San Francisko je prvi grad u kojem se marihuana naručuje aplikacijom i isporučuje na kućnu adresu!

Meadow je jedinstvena Android ili iOS aplikacija koja služi da bolesnici San Franciska, kojima je marihuana "prepisana" kao lijek lakše dođu do nje, praktično iz svoje fotelje. Pacijent se u aplikaciju prijavljuje svojim brojem zdravstvenog osiguranja, potvrđuje i svoj "ID" kojim se dokazuje da je marihuana dio terapije i tek nakon toga aplikacija omogućava izbor vrste trave po želji bolesnika.

Tu su slike, da se izbor lakše završi, a nakon njega potrebno je samo ostaviti lične podatke, kontakt i adresu na koju će trava biti isporučena. Isporuka se vrši za najduže sat vremena, a pored cijene paketića marihuane, plaća se i tri dolara za uslugu isporuke.

Kreatori aplikacije za Russia Today portal rekli su da ovo nije jedan od modela za brzo bogaćenje, nego da žele pacijentima da izađu u susret i pomognu im da na legalan i brz način nabave medicinsku marihuanu. Za sada servis funkcioniše samo u San Francisku, ali Meadow Care ima plan da postane "nacionalni brend" za isporuku marihuane "do vrata".

/Izvor:mondo.rs/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.