Novaković: Zloupotrijebljena zvanična adresa Pozitivne Crne Gore Bar
Radomir Cakan Novaković

39 od 45 članova nije napustilo ovu stranku?

Novaković: Zloupotrijebljena zvanična adresa Pozitivne Crne Gore Bar

Predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Radomir Cakan Novaković saopštio je da je došlo do zloupotrebe zvanične adrese Opštinskog odbora te partije.

Podsjetimo, sa zvanične adrese stiglo je saopštenje da je 39 od 45 članova napustilo ovu stranku i podnijelo ostavke, odnosno da ta partija u tom gradu više ne postoji.

U tom saopštenju je takođe navedeno, da se nakon svega što se dešavalo u stranci, grubog kršenja načela demokratije i svih partijskih akata, nedoličnog ponašanja predsjednika stranke prema svojim najbližim saradnicima,  autokratskog vođenja stranke i dijeljenja funkcija, priklanjanja vladajućim partijama od strane užeg rukovodstva, može zaključiti da je Pozitivna prekršila sve one principe i ciljeve zbog kojih je osnovana, prenosi CDM.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.