Revija italijanskog filma u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju i na Cetinju
Ilustracija

Ulaz na sve projekcije besplatan

Revija italijanskog filma u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju i na Cetinju

Povodom obilježavanja XIV Nedjelje italijanskog jezika u svijetu koja se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Italije i u okviru italijanskog predsjedavanja Evropskom Unijom, Ambasada Italije u Podgorici organizuje Reviju italijanskog filma koja će biti održana u više crnogorskih gradova.

Reviju će 26. oktobra u Podgorici u bioskopu Cineplexx otvoriti film komedija “Song ‘e Napule” u režiji Manetti Bros.

Gledaoci će imati prilike da u Podgorici gledaju filmove do 28. oktobra, a nakon toga će projekcije biti održane u Centru za kulturu Bijelo Polje (29-30.10.), Sceni 213 u Nikšiću (1-2.11.) i u Zetskom Domu na Cetinju (5-6.11.).

Ovogodišnji izbor filmova sastoji se od odličnih komendija novije produkcije koji su već imali velikog uspjeha u Italiji. 

Filmovi se prikazuju na italijanskom jeziku sa titlovima na crnogorskom jeziku. 

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.