Maraji pukla haljina na nastupu! (FOTO)
Maraja Keri

U Kini

Maraji pukla haljina na nastupu! (FOTO)

Pjevačica Maraja Keri nastupala je u Kini, gdje se pojavila u minijaturnoj haljini, koja izgleda nije mogla da izdrži njene obline, pa je pukla po cijeloj dužini.

Haljina od lateksa, koja je doduše pod reflektorima izgledala kao crna najlon kesa, pocijepala se na boku, cijelom dužinom, pa je Maraja publici pokazala butine ali i guzu.

Ipak, ona je nastavila da pjeva kao da se ništa nije desilo, a zato vrijeme publika je uživala, kako u njenom glasu, tako i u ovom prizoru na bini.

maraja12

Nakon što je završila pjesmu, pjevačica se presvukla. Ipak, neki su komentarisali kako se pjevačica u posljednje vrijeme pretjerano ugojila pa zbog toga haljina nije izdržala "pod pritiskom".

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.