Paris Hilton postala brineta? (FOTO)
Paris Hilton

Jedna od najpoznatijih plavuša

Paris Hilton postala brineta? (FOTO)

Bogata naslednica Paris Hilton promijenila je imidž, ili joj je samo nedostajalo malo medijske pažnje?

Paris je okačila nekoliko fotografija na kojima je pokazala svoju novu frizuru ili je samo pokušala da zavara fanove da je promijenila imidž poznate plavuše?

parishilton

Na nekoliko fotki Paris nosi crnu kapu, a plave uvojke zamijenila je smeđom kosom. Ipak, za sada je riječ o perici koju je Paris to veče nosila kako bi za neke ljude bila neprepoznatljiva u javnosti.

Sudeći prema ostalim fotografijama na Instagramu, bogata naslednica, bar za sada, ne planira da mijenja boju kose.

 

(Super Žena)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.