Nevrijeme u Britaniji, žena poginula u Londonu
Ilustracija

Blokiran saobraćaj

Nevrijeme u Britaniji, žena poginula u Londonu

Britaniju je danas pogodilo nevrijeme, a u Londonu je jedna žena poginula kada je na nju palo drvo koje se našlo pod udarom snažnog vjetra i kiše.

Nevrijeme je otežalo i saobraćaj u Britaniji koju su pogodili ostaci uragana Gonsalo, a sa londonskog Hitroua otkazano je 110 letova, prenijela je agencija AFP.

Neki od glavnih puteva su blokirani zbog prevrnutih kamiona, a ugrožen je i željeznički saobraćaj.

Bi-Bi-Si (BBC) je ranije prenio da u sjevernim oblastima Velsa vjetar duva brzinom od 70 kilometara na sat, a da meteorolozi upozoravaju da se jaki udari vjetra mogu očekivati u većem dijelu zemlje.

Kako se navodi, nevrijeme će se pomjeriti na istok Britanije, a u višim predjelima Škotske se očekuje snijeg.

(Tanjug)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.