Klasen: Mesi mi nije bio uzor
Beta/AP

“Ako Leo Mesi ne traži moj dres, neću ni ja njegov“

Klasen: Mesi mi nije bio uzor

Mladi fudbaler Ajaksa Davi Klasen kaže da nikada nije bio poseban obožavalac Barselone, kao i da se nikada nije ugledao na Lea Mesija.

“Ako Leo Mesi ne traži moj dres, neću ni ja njegov“, rekao je 21-godišnji Klasen pred okršaj u Ligi šampiona sa Kataloncima, “On je odličan fudbaler, ali nije moj uzor. Takođe, ni Barselona ne spada u moje omiljene klubove, Ajaks je uvijek bio moj broj jedan“.

Klasen ističe da ’Kopljanici’ nemaju namjeru da se svih 90 minuta brane na Nou Kampu. 

“Igraćemo svoju igru, ako budemo samo stajali nazad, daćemo Mesiju previše prostora. Mislim da bunker nije rješenje protiv tima kao što je Barselona. Želimo da se borimo sa njihovim presingom, možda tako postoji šansa da ih pobijedimo. Barsa je gigant, ali mislim da će biti velika borba na terenu“,kaže Klasen. 

Poslije dvije odigrane runde Barsa je prva na tabeli sa četiri boda, a Ajaks treći sa dva.

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.